Eier- og driftsstruktur

Fjelland Handel AS er et tradisjonsrikt familieselskap fra Stavanger som er totalleverandør på jernvaremarkedet. Vi ble etablert i 1924 og har siden utviklet vårt sortiment til å omfatte et stort spekter av jernvareartikler (samt sportsartikler). Våre lokaler ligger på Hillevåg i Stavanger med kontorer og stort lager. Våre utearbeidende selgerer er lokalisert i Bergen, Haugesund og Stavanger. 

Kvalitet i alle ledd

Kvalitet er avgjørende! Kvaliteten gjenspeilers i våre rutiner, profesjonelle medarbeidere og ikke minst - i de produktene vi tilbyr. Vi har satt oss ærgjerrige mål; vi skal ha fornøyde kunder! Alle logistikkledd kvalitetsikres - fra innkjøp og lager - til ordre og kundebehandling. Til dette benytter vi systemet, Microsoft Navsion.

NOBB - Vareregister

Fjelland Handel AS er representert som vareeier (leverandør) i NOBB. Vi registrerer våre varer og priser i NOBB sitt sentrale vareregister. Våre NOBB-avtalekunder kan således få tilgang til vare- og prisinformasjon fra www.nobb.no. Kontakt Fjelland Handel for å inngå en NOBB- avtale.

Logistikk – et viktig stikkord

Fjelland Handel AS sin jernvarevirksomhet er plassert i Stavanger, med et lagerlokale på ca 17.000 artikler fordelt på 8400 kvm.  Våre logistikkenheter tilbyr en rask, enkel og smidig logistikk- og vareflyt. Dette sikrer en effektiv varehåndtering og bedret omløpshastighet for våre kunder. Våre biler betjener daglig vårt nærområde fra Egersund til Haugesund.

Vareutvalg – bredt og variert

Vi retter oss mot detalister innenfor byggmarkedet, jernvarehandel, landhandel og insdustri. Selskapet yter individuell veiledning og står til tjeneste med forhåndssalg, suppleringssalg, vareeksponering og presentasjon av nyheter. Besøk oss og studer vareutvalget i vårt showroom.