Jord, jordforbedringsmidler

Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side
 1. SANITÆRBARK NATUR FIN
  SANITÆRBARK NATUR FIN 20LTR V.nr: 1468745 Sanitærbark til biologiske toaletter, tørrtoaletter og utedo. Fin bark suger opp mer fuktighet. Sanerbark Fin er en sanitærbark til alle typer av biologiske toaletter, tørrtoaletter og utedoer. Fin bark suger opp mer fuktighet som det kan bli overskudd av i mindre bøtte- og flyttbare doer. NATUR produkter er beregnet for luktsanering og kompostering på naturens egne premisser uten å skade miljøet!
  159,00 Veil Pris inkl. mva
 2. SANITÆRBARK NATUR GROV
  SANITÆRBARK NATUR GROV 20LTR V.nr: 1468750 Sanerbark Grov er en sanitærbark som er tilpasset toaletter der det finnes større mengder fast avfall og mindre mengder fuktighet. Natur Grov er også spesielt godt egnet i kompostbinger og i utedoer. NATUR produkter er beregnet for luktsanering og kompostering på naturens egne premisser uten å skade miljøet!
  168,00 Veil Pris inkl. mva
 3. SANITÆRVÆSKE BIO
  SANITÆRVÆSKE BIO 3,0L V.nr: 1468710 Sanitærvæske erstatter kjemisk væske i fritidstoalettet og påskynder komposteringen. Væsken er en blanding av flere bakteriestammer som til sammen raskt og effektivt starter den biologiske nedbrytningen og luftblokkeringen i toalettet. Bakteriene i sanitærvæsken er spesialisert for å produsere spesielle typer enzymer som bryter ned proteiner, kullhydrater, fett og stivelse. Dermed unngås gjæring og lukt.
  230,00 Veil Pris inkl. mva
 4. SANITÆRVÆSKE PLUMBO
  SANITÆRVÆSKE PLUMBO 2,5L V.nr: 1468670 For alle typer toaletter i campingvogner, bobiler, båter og hytter. Hindrer lukt og insekter fra matavfall og fremskynder kompostering. Fjerner lukt fra sluk og avløp.
  220,00 Veil Pris inkl. mva
Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side