Kundeinformasjon

De av våre kunder som bruker netthandelen til å bestille varer, sier at de sparer mye tid kontra å sitte i telefon, sende mail, sende fax..... De som fortsatt ønsker å bruke disse kanalene er selvsagt velkomne til det, men vi oppfordrer alle til å bruke netthandelen som primære bestillingskanal.

Når du logger inn med brukernavn og passord vil du finne oppdaterte priser på alle varer, ferdig kalkulerte i henhold til dine avtaler. Besøkende uten brukernavn og passord kan også se på varene, men vil da bare se veiledende utsalgspriser.

Er du kunde hos oss, men mangler tilgang til netthandelen? Kontakt Ivan Lindanger eller snakk med din salgskonsulent. Kontaktinformasjon finner du lengre nede på siden.

Dersom du driver firma eller butikk, og ønsker å bli kunde hos oss, kan du søke ved å fylle ut kunderegistreringsskjemaet vårt, eller ved å kontakte Ivan Lindanger.

Vi selger ikke varer til privatpersoner. Er du privatperson og ønsker å kjøpe noe du finner her på vår nettside, ber vi deg kontakte din lokale jernvare- og verktøyforhandler. Dersom de ikke er kunde hos oss, kan du oppfordre de til å bli det, og henvise til vår nettside.

Torbjørn Fjelland
Daglig leder
torbjorn.fjelland@tfjelland.no
Tlf. 40401051
Rolf Kristensen
Innkjøper
innkjop@tfjelland.no
Tlf. 40401057
Stein Roar Melin
Distrikssjef Rogaland
melin@tfjelland.no
Tlf. 40401054
Per Ellingsæther
Distriktssjef Sogn og Fjordane,
Hordaland, Rogaland, Vest-Agder
pe@tfjelland.no
Tlf. 95368756