Bestillingsinformasjon

T. Fjelland & Co er en jernvaregrossist. Det vil si at vi selger varer til forhandlere. Dersom du er en privatkunde som ønsker å kjøpe noen av våre produkter, anbefaler vi deg å oppsøke din lokale jernvare- og verktøyforhandler og referere til oss. Er de ikke allerede kunde av oss, kan de enkelt bli det ved å gå inn på vår nettside og fylle ut registreringsskjemaet.

Dersom du er kunde av oss, og ønsker å bestille varer, er enkleste måte å bruke denne bestillingsportalen. Du må ha brukernavn og passord for å kunne bestille. Det får du ved å kontakte Ivan Lindanger. Se egen side for kontaktinformasjon. Du kan selvsagt ringe inn bestillinger, eller sende de på epost eller fax. Du finner all informasjon du trenger på kontaktinfosiden.

Har du allerede fått brukernavn og passord kan du bare gå i gang. Søk på artikkelnummer, varens navn, varegruppe, relaterte uttrykk (snø, hage etc), NOBB-nummer, EAN strekkode m.m. i søkefeltet øverst på denne siden. Når du kommer inn på produktoversikten har du en rekke måter å bestille produktene på. Du kan også hurtigbestille ved hjelp av artikkelnummer, NOBB-nummer eller EAN-kode, og om du har korrekte hylleetiketter i butikken kan du enkelt lage en liste med en håndscanner og bestille mange varer i en enkel operasjon. Dersom du trenger hjelp, kontakt Ivan Lindanger (kontaktinformasjon).

Vi gjør oppmerksom på at vi holder på å omorganisere vareregisteret vårt, og at varer dermed kan være flyttet til en annen varegruppe enn du er vant til å finne varen i. Når vi er ferdige vil vårt vareregister være strukturert etter samme modell som NOBB-registeret.

En del av artiklene mangler bilder. Dette jobber vi fortløpende med. Savner du bilde på en spesifik vare? Send en forespørsel til Pål Austnes-Underhaug (kontaktinformasjon).

Eksisterende kunder: bestill varer her! (logg inn oppe til høyre)

For informasjon om de forskjellige måtene å finne og bestille varer på, les denne artikkelen.